Parkour Block 2

Verden af Parkour Block 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Parkour Block 2, et af vores bedste minecraft spil-spil!

Parkour Block 2 er et spil, der er umiddelbart velkendt for alle, der kan lide reglerne og den stiliserede grafik i Minecraft, men det fokuserer kun på traversal-aspektet af dette elskede spil. I Parkour Block 2 skal du hoppe på alle mulige platforme for at komme til portalen, der er placeret på den anden side af rummet. Og uanset hvad du gør, skal du sørge for ikke at falde, for du vil falde på lava, hvilket kun kan betyde én ting: en ny start af niveauet.

Med rum, der bliver stadig sværere, vil Parkour Block 2 helt sikkert give dig utallige timers sjov. Læg dertil det faktum, at spillet er placeret i den velkendte verden af Minecraft, og Parkour Block 2 er en fantastisk oplevelse for alle, der ønsker at prøve et udfordrende, men fair spil.

Se, hvor mange baner du kan gennemføre, når du spiller Parkour Block 2 på Spilo.dk.

Spil andre spil fra Parkour Block-serien:

  1. Parkour Block Xmas Special
  2. Parkour Block 3D

Lignende spil:

Kan du lide Parkour Block 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores minecraft spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.