Path Painter

Verden af Path Painter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Path Painter, et af vores bedste logikspil-spil!

Spil med maling i dette originale puslespil på Spilo.dk og fyld blokkene fra skærmen i de farver, der er vist i billedet øverst til højre, når du spiller Path Painter. I stedet for et staffeli og en pensel skal du i Path Painter male ved hjælp af blokke, der sprøjter i retning af de pile, der er placeret på dem. Ligesom ved enhver anden maleproces skal du passe på den rækkefølge, du vælger at placere farverne i, for den sidste farve, du vælger at tilføje på brættet, vil være den farve, der erstatter det, der var før den. Men i modsætning til rigtigt maleri behøver du i Path Painter ikke at tænke på, hvordan du kan lave forskellige farver ved at kombinere dem, du skal bare være forsigtig med, hvordan du vælger at placere dem.

Hver bane har et bestemt design, som du skal skabe ved at placere forskellige farver på brættet. Ved at placere blokke af forskellige farver ned, vil disse enten danne lige linjer i retningerne af de pile, der er tegnet på dem, eller, hvis de kun har én pil på sig, skyder de bare ud i den retning, som pilen har tegnet. Hvis du på skærmen ser blokke, der har en enkelt tom pil på sig, betyder det, at du kan omdirigere farven på blokkene i den retning. Når disse tilføjes til Path Painter, er det, når udfordringen langsomt begynder at stige.

Grafikken i Path Painter passer meget godt til det, og de klare farver er ganske beroligende, og man kan tydeligt se, hvilke farver der skal gå hvorhen. Hovedvægten er på klarhed, og den samlede effekt er ret afslappende, hvilket gør Path Painter til endnu en god oplevelse på Spilo.dk, når man bare vil hvile sig lidt, uden at skulle tænke for meget over forskellige spilelementer.

Mal med klodser og skab stier af farver, når du spiller Path Painter på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en computer, skal du bruge venstre museknap til at klikke på blokkene for at vælge dem, og mens du holder venstre museknap nede, skal du flytte den til en tom blok og slippe knappen for at placere blokken i den pågældende position. Hvis du bruger en mobilenhed til at spille, skal du trykke på skærmen og holde fingeren nede i stedet for at bruge musen.

Lignende spil:

Kan du lide Path Painter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores logikspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.