Penalty Kicks

Verden af Penalty Kicks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Penalty Kicks, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Hvis du elsker fodbold, så kender du sikkert til straffespark, og du ved, hvor spændende det kan blive i denne duel mellem spiller og målmand. Og især hvor vild publikum kan blive under denne kamp. For nogle kan dette være kampens højdepunkt, især i afgørende kampe, hvor disse straffespark normalt er på det mest intense niveau. Spilo.dk bringer dig et spil, der udelukkende fokuserer på denne spændende del af fodbold med Penalty Kicks.

Ligesom i en rigtig straffesparkskonkurrence skal du sparke bolden på en sådan måde, at den snyder målmanden. For at opnå dette er der flere elementer, der er involveret, men de vigtigste i Penalty Kicks er at sigte dine skud korrekt og planlægge den bane, bolden vil tage, samt at håbe på, at heldet er på din side, og at målmanden hopper i den anden retning og ikke opsnapper dit skud. Ligesom i et rigtigt fodboldspil er der meget held involveret, især i denne fase af spillet. Nogle gange slipper et let skud igennem, fordi målmanden hoppede i den anden retning.

For at kunne score et mål skal du sigte dine skud på en måde, så det kommer så tæt på kanterne af målstolpen som muligt. Disse steder er de sværeste for målmanden at nå, og nogle af dem er næsten umulige at forsvare sig imod. Men jo tættere den kommer på kanterne, jo større bliver chancerne for, at bolden ikke engang rammer det generelle område af målstolpen. Det er en stor risiko, stor belønning type deal, og i løbet af de 15 skud du får lov til at tage i Penalty Kicks vil du have til masser af chancer for at afveje denne beslutning.

Scor masser af mål, når du spiller på Spilo.dk, og forbered dig på at vinde mesterskabet, når du spiller Penalty Kicks.

Sådan spiller du

Dette spil kan kun spilles med en mus på din pc. For at skyde skal du holde venstre museknap nede og sigte i den retning, du vil have bolden til at gå.

Lignende spil:

Kan du lide Penalty Kicks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.