Tap Tap Goals

Verden af Tap Tap Goals er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tap Tap Goals, et af vores bedste fodboldspil-spil!

VM starter tidligt på Spilo.dk, og dine fodboldfærdigheder bliver sat på prøve i det hurtige og intense spil Tap Tap Goals, hvor målet selvfølgelig er at score så mange mål som muligt, inden tiden løber ud. Men bortset fra det faktum, at du skal score mange mål, og at du spiller med en fodbold, afviger Tap Tap Goals fuldstændig fra det fodboldspil, som du måske allerede kender og elsker, og bringer nye og spændende udfordringer ind, som du kan nyde. Mens du stadig skal forudsige korrekt, hvordan tyngdekraften vil påvirke bolden, skal du i stedet for at undvige spillere trykke på bolden, så den undgår de blokke, der står mellem dig og målstolpen, samt de bomber, der spredes i omgivelserne, hvilket tilføjer en masse uforudsigelighed og får dig længere væk fra at score et mål.

Inddragelsen af en timer øger virkelig udfordringen og spændingen i Tap Tap Goals, og de konstant skiftende forhindringer, der står i vejen for dig, kræver, at du hele tiden tilpasser dig og planlægger dine skud omhyggeligt. Efter et par forsøg får du en naturlig fornemmelse for, hvor store spring til bolden er, og denne viden skal du bruge til noget, for jo flere point du scorer, jo mere kaotisk kan konfigurationen af banen blive med flere bomber og blokader, der er placeret i din vej. Heldigvis nulstilles din timer efter hvert mål. Og en anden måde, hvorpå Tap Tap Goals gør tingene lidt nemmere, er, at du ikke behøver at styre boldens retning manuelt, da den automatisk bevæger sig til venstre eller højre, afhængigt af hvilken retning du scorede dit sidste mål.

Selv om grafikken er i en mere tegneserieagtig stil, er Tap Tap Goals stadig et godt spil til at få dig i stemning til de kommende fodboldmesterskaber. Kom og spil på Spilo.dk og gør dig klar til at score masser af mål!

Sådan spiller du

Hvis du spiller på en PC skal du klikke på skærmen ved hjælp af venstre museknap for at hoppe. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du få bolden til at hoppe i luften ved at trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Tap Tap Goals? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.