Ping Pong

Verden af Ping Pong er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ping Pong, et af vores bedste sport spil-spil!

Spil et afslappende spil bordtennis på Spilo.dk, og scor så mange point som muligt mod din modstander. Med sine enkle regler og let at styre padle kan Ping Pong blive en af dine yndlingsmetoder til at tilbringe et par minutter og glemme dine bekymringer.

Og når du har trænet på Spilo.dk, kan du tage din viden og taktik, som du har fået på Ping Pong, med dig og spille mod dine venner på et rigtigt bord. I modsætning til tennis er spillepladsen i pingpong meget mindre, så dine reflekser skal være særligt hurtige, da bolden kan nå svimlende hastigheder. Ud over boldens hastighed skal du sørge for at sigte dine slag klogt, så du kan overraske dine modstandere og score point.

Bliv en ping pong-profil med hjælp fra Spilo.dk og få masser af sjov!

Lignende spil:

Kan du lide Ping Pong? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.