Pirates Of Islets

Verden af Pirates Of Islets er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pirates Of Islets, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Der venter dig et fantastisk pirateventyr i Pirates of Islets, et sjovt færdighedsspil på Spilo.dk. Den smukke grafik og den glade musik vil hurtigt få et smil frem på læben, og styringen med en enkelt knap vil holde dig beskæftiget i timevis!

Som pirat er du altid på farten, men timing er altid afgørende! Det du skal gøre er at sørge for at hoppe på det rigtige tidspunkt og drive dig selv til andre øer, hver med deres egne skatte og udfordringer. Tag i betragtning, at der er utallige skatte, mønter og kraftfulde genstande fra den ene ø til den anden, så planlæg din bane i overensstemmelse hermed!

Tag med på pirateventyret på Spilo.dk! ARGH!

Lignende spil:

Kan du lide Pirates Of Islets? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.