Pool Party Match 3

Verden af Pool Party Match 3 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pool Party Match 3, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Findes der en bedre måde at køle ned på en varm sommerdag end at hygge sig i poolen? Sørg for at pakke dit håndklæde og badedragt og tag med Bunni på hendes tur til vandlandet i dette farverige match 3 spil. Spræng vandballoner og fjern alle uønskede genstande fra poolen. Brug strandbolden eller vandpistolen til at sprænge flere balloner og sprøjte alger, snavs og affald væk. Hvis du kombinerer flere balloner af samme farve, vil du skabe en superballon, som vil sprænge hele rækker af balloner og give dig en dejlig fest for øjnene.

Du kan endda gå på skattejagt med piraten Bunni for at låse op for præmier og belønninger. Nyd de solrige dage i vandparkens paradis, og spil Pool Party-spillet nu gratis!

Lignende spil:

Kan du lide Pool Party Match 3? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.