Premier Crossword

Verden af Premier Crossword er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Premier Crossword, et af vores bedste krydsord-spil-spil!

Premier Crossword er for folk, der ønsker at tage deres krydsordsevner til det næste niveau. Med en unik gåde hver søndag har du tid nok til at forberede dig og finpudse dit ordforråd, før du forsøger at afsløre alle ordene på tavlen.

Selv om Premier Crossword er en smule sværere end dit sædvanlige krydsordsspil, har det en nyttig hjælpemulighed, der viser dig, hvilket ord der mangler på et bestemt sted, hvis du har brug for det. Og ikke nok med det, hvis du har brug for en pause, gemmer Premier Crossword også dine fremskridt, så du kan fortsætte hvor du slap, når du vender tilbage. Og du vil sandsynligvis bruge denne mulighed, for Premier Crossword har også flere ord, som du skal afdække, end dit gennemsnitlige spil af denne type. Og hvis du ikke kan spille på et bestemt tidspunkt, arkiverer Premier Crossword den pågældende dags puslespil, så du kan spille det på et senere tidspunkt.

Sæt din ordviden på prøve på Spilo.dk hver søndag, og prøv at løse dagens gåde i Premier Crossword.

Lignende spil:

Kan du lide Premier Crossword? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores krydsord-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.