Princess 24h Fashion Diva

Verden af Princess 24h Fashion Diva er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princess 24h Fashion Diva, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Har du nogensinde spekuleret på, hvad en mode-diva laver på en almindelig dag? Du har chancen for at tilbringe en hel dag med denne prinsesse og se, hvordan hun bruger sin tid, hvilke aktiviteter hun har, og selvfølgelig skal du også hjælpe hende med hendes daglige rutine. Først vil hun klæde sig ud og tage et billede af sine følgere fra Instagram. Lav hendes makeup, frisure og outfit. Dernæst skal hun gøre sig klar til en udklædningsfest for at skabe sit Rødhætte-look. Endelig skal du hjælpe hende med at gøre sig klar til at sove, så sørg for at vælge den sødeste pyjamas!

Lignende spil:

Kan du lide Princess 24h Fashion Diva? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.