Princesses Boho Addiction

Verden af Princesses Boho Addiction er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Boho Addiction, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Prinsessen er ved at gøre sig klar til den næste musikfestival, og de skal finde på et nyt boho-look. Boho er en forkortelse for "boheme" og er som stil mest forbundet med hippierne i 60'erne og 70'erne. Sandheden er dog, at den låner fra så mange modesubkulturer og tidsperioder, at næsten ethvert outfit kan være "boho", hvis du styler det rigtigt. Især hvis du blander et par af disse elementer ind undervejs. For det første skal prinsesserne have nogle nye boho-inspirerede frisurer. Tøj og makeup skal tilpasses til denne kulturelle, men alligevel moderigtige modetrend! Glem ikke at give deres outfits tilbehør!

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Boho Addiction? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.