Billie's Weekly Planner

Verden af Billie's Weekly Planner er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Billie's Weekly Planner, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Træd ind i den glitrende verden på Billie's Weekly Planner, det ultimative udklædningsspil, hvor du skal lege modeguru for ingen ringere end den sydende sensation, Billie! Dette er ikke et almindeligt udklædningsspil, folkens. Åh nej, det er en rutsjebanetur gennem et globalt musikikons blændende liv!

Forestil dig dette: Du, ja DU, er Billies personlige assistent, som har fået til opgave at sammensætte hendes fede looks til fire fantastiske events, der finder sted i løbet af de næste par dage. Først er der en fest med rocktema, som vil få alle til at headbange! Få styr på tøjet og makeuppen, skat, for Billie skal til at rocke scenen, og dine stylingevner er hendes billet til stjernestatus.

Men vent, der er mere! Næste punkt på dagsordenen er et pyjamasparty, hvor komfort møder chic. Tænk på sjove ensembler og finurlige accessories - hvem siger, at sengetid ikke kan være et fashion statement?

Så gør jer klar til århundredets koncert, hvor Billie vil lyse natten op og elektrificere publikum som aldrig før! Det hele handler om vild mode og opsigtsvækkende tilbehør, for når Billie går på scenen, er hun ustoppelig!

Sidst, men ikke mindst, skal Billie pryde den røde løber på en prestigefyldt festival, hvor priser og udmærkelser venter. Det er ikke en hvilken som helst begivenhed, folkens - det er en glamourøs affære, hvor hvert outfit skal skrige "superstjerne"!

Og ved du hvad? Når du har lavet de fantastiske outfits, kan du downloade dem og dele glamouren med dine nærmeste. For lad os se det i øjnene, fabelagtig mode er beregnet til at blive vist frem!

Så hvad venter I på, fashionistas? Dyk ned i Billie's Weekly Planner og slip din indre stylist løs. Det er tid til at klæde dig på, så du kan imponere og erobre modeverdenen, et fantastisk outfit ad gangen!

Lignende spil:

Kan du lide Billie's Weekly Planner? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.