Princesses Intense School Cleanup

Verden af Princesses Intense School Cleanup er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Intense School Cleanup, et af vores bedste dekorationsspil-spil!

Moana og Ariel organiserede det årlige skolebal, som blev en succes! Alle havde en god aften, og pigerne var glade for at se, at deres arbejde blev værdsat. Men efter skoleballet er skolen et stort rod. Og nu kommer den ikke så sjove del af deres arbejde, nemlig oprydningen. Måske kan du hjælpe dem med at komme over med det aster? Først skal du hjælpe Moana og Ariel med at udstyre sig til arbejdet. Vælg et afslappet outfit og ordn deres hår. Når det er gjort, er det tid til at begynde at gøre rent, først skolebussen, derefter klasseværelserne og derefter basketballbanen. Hjælp pigerne med at samle skraldet op, vaske gulve og vinduer og sætte alting tilbage på plads.

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Intense School Cleanup? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dekorationsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.