Princesses Interior Designer Challenge

Verden af Princesses Interior Designer Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Interior Designer Challenge, et af vores bedste dekorationsspil-spil!

Disse prinsesser konkurrerer om titlen som den bedste indretningsarkitekt. Vinderen vil få lov til at indrette et helt palads, og prisen er høj. Alle tre prinsesser er så dygtige til at indrette, men kun én kan vinde. Du kan hjælpe hver prinsesse med at indrette et rum. Merida skal f.eks. indrette et soveværelse. Du kan hjælpe hende med at træffe de rigtige valg, når hun skal vælge sengen og resten af møblerne samt forskellige andre rumdekorationer, tæpper, lamper osv. Rapunzel skal indrette et babyværelse og Jasmin en stue. Til sidst skal du stemme på det bedste design.

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Interior Designer Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dekorationsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.