Frozen Sisters In Love

Verden af Frozen Sisters In Love er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Frozen Sisters In Love, et af vores bedste dekorationsspil-spil!

Spil dette nye spil kaldet Frozen Sisters In Love og hjælp Elsa og Anna med at sende billeder af dem og deres forelskelse på de sociale medier! Anna og Elsa vil have drengene, og de har en plan. Kristoff og Jack har delt deres sjove ideer på Facebook, og pigerne vil følge dem og tage et par billeder for at indfange disse øjeblikke. Kan du hjælpe dem? Anna vil have Kristoffs hjerte, så hun vil tage til zoologisk have, lave frokost og derefter slutte sig til ham til et stort lejrbål. Sørg for, at redigeringen er fejlfri, ellers vil drengene ikke kunne lide billederne. Frozen-dronningen Elsa vil gerne dele sine billeder med Jack, som hun tog i forlystelsesparken og i bjergene, og hun skal sørge for, at han absolut forguder dem. Hav en dejlig tid med at redigere billeder i Sisters Frozen Sisters In Love!

Lignende spil:

Kan du lide Frozen Sisters In Love? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dekorationsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.