Quiz Princess Vs Princess

Verden af Quiz Princess Vs Princess er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Quiz Princess Vs Princess, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

I dag har Moana og Ariel besluttet at deltage i en lille konkurrence, hvor de skal vise deres modefærdigheder og deltage i en quiz. Det bliver en underholdende konkurrence, så spil spillet for at finde ud af mere om den og deltage aktivt i den. Ja, det er rigtigt, din opgave bliver at hjælpe prinsesserne med at tage et fantastisk outfit på, fordi de skal se fantastiske ud i quizkonkurrencen. Deres look vil blive bedømt af juryen, så sørg for at hjælpe dem med at få et betagende look. Quiz-delen er også sjov. Den prinsesse, der svarer først på et spørgsmål, får point, og den anden får vand i hovedet! Din hjælp og indgriben vil afgøre, hvem der vinder.

Lignende spil:

Kan du lide Quiz Princess Vs Princess? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.