Ram The Yoddha

Verden af Ram The Yoddha er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ram The Yoddha, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Hvis du undrer dig over, hvordan Robin Hood blev den bedste bueskytte i England, kan du sikkert gætte, at det var på grund af hans konstante træning med buen. Ram The Yoddha giver dig mulighed for at træne dit sigte og dine færdigheder med buen, så du ved slutningen af spillet kan få en fornemmelse af, hvordan ægte mesterskab føles.

I Ram The Yoddha spiller du som Lord Ram, en stor bueskytte, der skal udrydde den onde hær, der angriber dit land. For at afvise angriberne skal du sigte og skyde dem så hurtigt som muligt, for hvert skud er tidsbestemt, og timeren nulstilles først, når du har taget dit skud. Men det betyder ikke, at du kan behandle din bue som et maskingevær, for du har et begrænset antal pile.

Fra tid til anden dukker der særlige kræfter op i niveauet, og hvis du kan ramme dem med succes, får du en særlig evne, som du kan bruge til bedre at rydde niveauet for fjender. Og hvis du sigter efter hovedet, kan du øjeblikkeligt nedlægge en fjende.

Hav det sjovt på Spilo.dk med et sjovt bueskydningsspil!

Lignende spil:

Kan du lide Ram The Yoddha? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.