Pirate Treasure Hook

Verden af Pirate Treasure Hook er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pirate Treasure Hook, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Bliv en mester i at bruge en grippekrog, når du spiller Pirate Treasure Hook på Spilo.dk. Havet er fuld af skatte, og en pirat er altid på udkig efter at fylde sin kasse med havets rigdomme, men for at få en stor dusør skal du sørge for, at dit mål er klar til at fange alle de glitrende skattekister.

For at blive den rigeste pirat, som havene i Pirate Treasure Hook nogensinde har set, skal du lære, hvornår det er det bedste tidspunkt at skyde krogen mod havets skatte. Dit mål er at gribe de mest værdifulde genstande du ser, især fordi du har begrænset tid til at fange dem alle.

Og tro ikke, at alt det guld går til spilde! Du kan købe masser af specielle genstande fra butikken, som er tilgængelig, når du er færdig med et niveau. Ting som f.eks. bomber, der eksploderer, når du ønsker det.

Sørg for at vælge dine skud med omhu, for når du først har affyret din grippekrog, er der ingen vej tilbage, og du ønsker ikke at spilde dyrebare sekunder på at få noget, der ikke er alt for værdifuldt, ombord på dit skib.

Afslut alle banerne og bliv den rigeste pirat, som havene nogensinde har set, når du spiller Pirate Treasure Hook på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Pirate Treasure Hook? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.