Rapunzel's Perfect Vacation

Verden af Rapunzel's Perfect Vacation er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel's Perfect Vacation, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Den smukke prinsesse Rapunzel er på vej til en helt ny destination på sin liste. Denne gang skal hun til Paris. Det bliver en lang flyvetur, så hun skal sørge for, at hun ser bedst ud på ethvert tidspunkt af rejsen. I vores fantastiske nye dress up og make-up spil, vil du have en vigtig opgave med at hjælpe hende med at blive klar til rejsen. Du begynder din vigtige opgave med make-up delen, hvor du skal sørge for at vælge de sødeste farver til Rapunzel, så de fremhæver hendes smukke figur. Når denne sjove del er færdig, kommer du så til den anden sjove del. Du skal også hjælpe den søde prinsesse Rapunzel med at vælge et flot outfit. Når det stilfulde outfit er færdigt, vil hun være klar til sin rejse. Hav en virkelig fantastisk tid med at spille spillet!

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel's Perfect Vacation? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.