Paris Shopping With Cinderella

Verden af Paris Shopping With Cinderella er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Paris Shopping With Cinderella, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Askepot er en sand fashionista. Hun elsker fantastisk designertøj, især kjoler. Hun ønsker at tage til Europa for at købe et par flere ting og den bedste by for smukke og romantiske Paris. Du kan tage med hende på en fantastisk shoppingtur i den franske by, hvor alle de bedste designerbutikker ligger. Du skal først vælge hendes shoppingoutfit, så vælg omhyggeligt og med de nyeste trends i tankerne. En god idé er en skøn frisure med løse krøller og en smuk lyserød sløjfe i håret, som er meget fransk smart. Du kan nu vælge en behagelig, men smuk kjole, f.eks. en dejlig blå kjole med fine glimmer. Match denne kjole med en sølvhalskæde og matchende diamantøreringe. En smuk makeup bør omfatte vidunderlige røde læbefarver, sart rosa på kinderne og en dejlig blå øjenskygge. Hyg dig!

Lignende spil:

Kan du lide Paris Shopping With Cinderella? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.