Rearrange Letters

Verden af Rearrange Letters er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rearrange Letters, et af vores bedste ordspil-spil!

Lær nye ord, test din viden, og hav det sjovt på Spilo.dk med Rearrange Letters, et spil, der er fantastisk, når du søger en beroligende oplevelse, hvor udfordringen ikke kommer fra, hvor hurtige dine fingre er, men mere fra hvor hurtigt din hjerne arbejder, og hvor stor din viden er. Og fordi alle er forskellige og har meget forskellige interesser, er de emner, du kan vælge i Rearrange Letters, også meget forskellige. Du kan vælge at løse en gåde, gætte en film, identificere en tegning eller bare fortælle betydningen af et tilfældigt ord. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du også vælge en mulighed, hvor alle disse forskellige emner kan optræde i løbet af en runde.

For at holde sig i temaet med sin afslappende natur kan Rearrange Letters spilles med kun én hånd. Dette kan sikre, at du kan søge med den anden hånd i en ordbog efter det rigtige svar, men den kan også holde din yndlingsdrik, mens du forsøger at løse de udfordringer, som spillet præsenterer. I begyndelsen af hver runde vises en række tilfældige bogstaver på skærmen, og som spillets titel antyder, skal du flytte dem rundt og omarrangere dem på en sådan måde, at de besvarer det spørgsmål, der er placeret nederst på skærmen, eller at de korrekt identificerer den tegning, der ligger foran dig. Eller hvis du vælger den mulighed, hvor du skal finde ud af titlen på en film, vil enten en ikonisk sætning fra den pågældende film være dit spor eller en kort beskrivelse. Og det smarte ved Rearrange Letters er, at hvis du nogensinde går i stå, eller hvis du bare mister tålmodigheden, har du altid mulighed for at få spillet til at afsløre det rigtige svar for dig.

Find de rigtige ord, når du spiller Rearrange Letters på Spilo.dk, og berig dit ordforråd.

Sådan spiller du

For at spille skal du bruge venstre museknap til at vælge et bogstav, og mens du holder knappen nede, skal du flytte bogstavet til det ønskede sted. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen, og mens du holder fingeren på skærmen, skal du flytte den til den position, du ønsker at placere det pågældende bogstav.

Lignende spil:

Kan du lide Rearrange Letters? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.