Rope Bawling

Verden af Rope Bawling er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rope Bawling, et af vores bedste hjernespil-spil!

Rope Bawling er et interessant og sjovt arkadespil med en simpel forudsætning. Du har bowlingskålen et sted oppe i luften, og du skal skære rebet over for at sende det mod keglerne. Du skal fjerne alle disse kegler fra brættet eller i det mindste slå dem ned, afhængigt af niveauet. Dette er den rigtige måde at vinde på, og det bringer en meget engagerende og unik gameplaytilgang med sig.

Spillet har snesevis af niveauer, og hver gang har du en ny startposition. Kuglen kan hænge lige op, eller den kan faktisk bevæge sig på grund af den måde, den hænger i det reb på. Det er en spændende og fornøjelig, sjov oplevelse for alle, der ikke kun vil se, hvor mange kegler de kan slå, men også eksperimentere og forsøge at fjerne dem alle fra brættet.

Hvis du sidder fast efter et mislykket bowlingkuglekast, kan du altid prøve igen. Rope Bawling tilbyder ubegrænsede forsøg for hvert niveau. Det betyder, at du kan eksperimentere, afprøve nye strategier og se, hvad der virker. Du kan begynde at spille Rope Bawling lige nu på Spilo.dk, så det er en god idé at give det et forsøg og teste dine bowlingfærdigheder på en helt ny måde.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at klikke og swipe, hvis du bruger en pc, eller bare swipe over skærmen, hvis du spiller fra en mobilenhed, for at klippe snoren, der holder bowlingkuglen, over. Klip den på det rigtige tidspunkt, og brug tyngdekraften til at ramme alle de bowlingkugler, der er placeret på platformene.

Lignende spil:

Kan du lide Rope Bawling? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.