Samurai Fighter

Verden af Samurai Fighter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Samurai Fighter, et af vores bedste arkade spil-spil!

Tag ud i kampen i Samurai Fighter i intense og episke kampe mod et utal af fjender, der venter på at udslette dig. Med realistisk og detaljeret 3D-grafik føler du virkelig, at du befinder dig i arenaen. vælg mellem to krigere, og udryd modstanderne i de hårde udfordringer, der venter på dig.

Spark og slag på det rigtige tidspunkt er den eneste vej til sejr, og heldigvis har dine figurer en bred vifte af bevægelser til at gøre hurtigt arbejdet med dem, der vover at krydse din vej. For at hjælpe dig i dine frygtindgydende kampe kan du nogle gange samle våbnene fra dine faldne fjender op. Så tag katanaen op, bevæbn dig med tålmodighed og beslutsomhed, og vind kampen i Samurai Fighter!

Lignende spil:

Kan du lide Samurai Fighter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.