Surfer Archers

Verden af Surfer Archers er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Surfer Archers, et af vores bedste arkade spil-spil!

Din yndlingsstrand er blevet invaderet, så det er på tide at gribe din bue, tage sigte og forsvare den fra de onde skeletter! Spillet går ud på at skyde først og stille spørgsmål senere. Sigt efter hovedet for straks at besejre din fjende og få dem til at flyve væk i andre. Du ved, skyd to onde skeletter med én pil. Angrebet er ubarmhjertigt, så du skal primært handle og reagere på instinkt, for deres pilesalve vil hurtigt eliminere dig, og så er stranden til at få fat i. Det ønsker du ikke.

For at hjælpe dig i dit forsvar kan du tjene mønter og købe kraftige boostere for at hjælpe dig med at holde dig i live! Hav det sjovt nu med Surfer Archers!

Lignende spil:

Kan du lide Surfer Archers? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.