School Miss Popularity

Verden af School Miss Popularity er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil School Miss Popularity, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hejsa, fashionistas! Gør dig klar til at slå i School Miss Popularity, det fedeste dress up spil for piger! Du skal hjælpe seks smukke high school babes med at gøre sig klar til den ultimative popularitetskonkurrence på deres skole. Disse piger er helt vilde med mode, og de har brug for din hjælp til at sørge for, at deres outfits er helt i top!

Du har adgang til de nyeste trends inden for tøj, sko og tilbehør, så du kan skabe et unikt look til hver enkelt pige. Når du har sammensat det perfekte outfit, er det tid til at imponere de populære fyre, der skal bedømme konkurrencen. De vil bedømme hver piges outfit, så sørg for at vælge klogt!

Pigen med den højeste score vil blive kronet til skolens dronning, og hendes outfit vil blive omtalt i hele byen. Så gør dig klar til at vise dine stylingfærdigheder og hjælpe disse piger med at vinde titlen som skolens Miss Popularitet!

Er du klar til at nyde dette cool modespil? Lad os komme i gang!

Lignende spil:

Kan du lide School Miss Popularity? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.