Sector 781

Verden af Sector 781 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sector 781, et af vores bedste arkade spil-spil!

Har du lyst til et fedt Metroidvania-eventyr? Udforsk tre unikke riger i dette spændte, actionfyldte pixel art platformspil, Sector 781. Som i ethvert godt Metroidvania-spil er udforskning spillets navn. For at komme igennem den mystiske labyrint af underjordiske korridorer er det vigtigt at opgradere din karakter og dine våben, for der lurer masser af farer. Fjenderne forsøger konstant at få fat i dig, og du er nødt til at bruge din forstand for at overleve. Du får også hjælp af seks forskellige power-ups og checkpoints, der redder din position.

For den ultimative overlevelsesprøve skal du kæmpe mod en boss på sidste niveau, som helt sikkert vil give dig en sund udfordring. Udforsk og hav det sjovt med Sector 781!

Lignende spil:

Kan du lide Sector 781? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.