Shopping Street

Verden af Shopping Street er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Shopping Street, et af vores bedste ledelse spil-spil!

Har du et godt øje for detaljer? Hvorfor så ikke prøve Shopping Street, et spil, hvor du har til opgave at forskønne shoppingområdet i din lille by med smarte butikker, restauranter og forretninger? Som enhver begyndelse skal du starte i det små, så din rejse begynder med blot en lille bistro med et par siddepladser.

Men det er kun begyndelsen. Når du først er begyndt og lærer de indviklede detaljer i din forretning, vil du give større overskud og få højere budgetter, som virkelig lader dig udvide dit lille imperium. Efterhånden som du bliver mere populær, kan det blive ret svært at imødekomme de stigende krav fra markedet, så du skal handle strategisk. For at gøre dette skal du gøre dit bedste for at lokke kunderne til at besøge alle butikkerne, så presset bliver jævnt fordelt. Brug også parkbænke, telefonbokse, plakater, trafiklys og endda et busstoppested til at tiltrække kunder til shoppinggaden.

Få en forretning til at vokse, og hav det sjovt, når du prøver Shopping Street!

Lignende spil:

Kan du lide Shopping Street? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ledelse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.