Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde

Verden af Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Isprinsessen og hendes veninde, en brunette prinsesse, er studerende på det samme college og er blevet meget populære. Den smukke blonde prinsesse er kendt for sine fantastiske makeup- og frisurefærdigheder, mens den dejlige brunetteprinsesse er kendt for at være en stor fashionista. Nu hvor skoleballet nærmer sig, ønsker de at opnå større popularitet for at blive skoleballets dronning. Disse piger besluttede at have en popularitetskonkurrence, og du vil være den, der klæder dem på til skole. På denne dag vil eleverne afgive deres stemme, så disse prinsesser skal se helt betagende ud.

Lignende spil:

Kan du lide Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.