Spellbound

Verden af Spellbound er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Spellbound, et af vores bedste ordspil-spil!

Lad dit ordforråd skinne i Spellbound, mens du ordner de forvrængede bogstaver fra tavlen og laver ord ud af den blå luft. Selvom hvert niveau har et begrænset antal bogstaver til din rådighed, og du måske tror, at der ikke er nogen ord gemt i det rod, vil du, hvis du har tålmodighed og ikke giver op, helt sikkert kunne blive ved med at finde flere og flere ord, hvilket vil overraske selv dig selv.

Hvis du spiller Spellbound regelmæssigt, vil du kende flere ord, og du vil sandsynligvis også blive en mere tålmodig person, fordi det kræver stor koncentration at løse ordgåder. Så lær på Spilo.dk og forbedr dine færdigheder!

Lignende spil:

Kan du lide Spellbound? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!