Squid Challenge

Verden af Squid Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Squid Challenge, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Du har set serien, der er blevet et verdensomspændende fænomen, og nu er det tid til at prøve spillet. I Squid Challenge får du mulighed for at spille den berømte Red Light, Green Light fra den legendariske koreanske serie. Gengivet i smuk 3D-grafik kan du føle noget af den spænding, som karaktererne har følt, mens du spiller.

For at vinde dette spil skal dine reflekser og din opmærksomhed virkelig være forberedt på action, for alt kan ændre sig på et kort øjeblik, og det kan være forskellen på at vinde eller tabe. Og det er også vigtigt at være tålmodig i Squid Challenge.

Reglerne er enkle, du skal gå frem til målstregen, når robotdukken, der er placeret i den anden ende af banen, har vendt ryggen til deltagerne. Når du ser, at robotten vender sig mod dig, betyder det, at du skal stoppe hurtigt. Enhver deltager, der ikke har formået at stoppe, bliver skudt ned.

Selv om reglerne er enkle, vil det stadig vise sig at være en udfordring at vinde dette spil. Træd ind i arenaen på Spilo.dk og overvind udfordringen på Squid Challenge.

Lignende spil:

Kan du lide Squid Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.