Star Wars Avatar Creator

Verden af Star Wars Avatar Creator er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Star Wars Avatar Creator, et af vores bedste rinmaru spil-spil!

OMG, venner, I vil ikke tro det her! Jeg kom lige i tanke om dette seje spil, som Rinmaru designede for længe siden: Star Wars Avatar Creator, og lad mig sige dig, det er ikke af denne verden!

Gør dig klar til at tage på en episk stilrejse, mens du tilpasser din helt egen Star Wars-karakter. Vælg mellem femme eller masc, og dyk så ned i en galakse langt, langt væk, når du vælger mellem ikoniske Star Wars-racer som Twi'lek, menneske, Togruta, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sith, Zabrak, Chiss og mange flere! Hvert valg låser op for en skattekiste af tilbehør, du kan lege med.

Og de nostalgiske hits bliver bare ved med at komme! Skab dine egne versioner af prinsesse Leia, Rey eller endda Ahsoka Tano fra Clone Wars-serien. Mulighederne er uendelige!

Men det er ikke alt - dette spil er fyldt med indviklede outfits, yndigt tilbehør (ja, selv kæledyr!) og fantastiske baggrunde, der vil transportere dig til forskellige hjørner af Star Wars-universet.

Så grib dit lyssværd, og gør dig klar til at slippe din indre Jedi fashionista løs! Må stilkraften være med dig!

Lignende spil:

Kan du lide Star Wars Avatar Creator? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores rinmaru spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC