Sudoku Blocks

Verden af Sudoku Blocks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sudoku Blocks, et af vores bedste brætspil-spil!

Nyd en afslappende oplevelse, når du spiller Sudoku Blocks på Spilo.dk. Løs de logiske gåder, som spillet giver dig, og hav det sjovt i et klassisk spil, hvor en smule strategisk tænkning, blandet med lidt held, vil give dig den højeste score. I Sudoku Blocks skal du placere træklodserne på brættet på en sådan måde, at de danner en lige linje fra den ene kant til den anden. I begyndelsen af spillet, når spillepladen er tom, er dette en let opgave, men efter et par runder med at placere klodserne bliver det sværere og sværere, efterhånden som kompleksiteten af spillepladens design stiger. Hver ny brik, som du placerer, øger den samlede sværhedsgrad af dine næste træk, og du vil vente spændt på at se, hvilken ny brik du skal placere næste gang. Forskellen mellem at vinde og tabe er nogle gange kun ét træk væk.

Reglerne i Sudoku Blocks er enkle, og der er ingen timer, som du skal løbe imod, så man kan beskrive spillet som ganske afslappende, og et godt valg for alle, der bare vil have et hurtigt spil, uden at der er lagt ekstra pres på. Og det faktum, at det kombinerer reglerne fra de elskede Sudoku-spil med reglerne fra et blokpuslespil, gør oplevelsen af Sudoku Blocks lidt mere unik. Grafikken bærer et træmotiv og er ganske behagelig for øjet, og den jazzede musik holder dig oppe og giver dig lyst til at spille mere.

Træn din hjerne og hav det sjovt, når du spiller Sudoku Blocks på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge træklodserne, og med knappen nede, skal du flytte musen til det sted, hvor du vil sætte den på brættet. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du bruge din finger til at trykke på skærmen og flytte den rundt for at vælge, hvor du vil placere klodserne.

Lignende spil:

Kan du lide Sudoku Blocks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.