Dominoes BIG

Verden af Dominoes BIG er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Dominoes BIG, et af vores bedste brætspil-spil!

Hent dine dominobrikker, og forbered dig på at have det sjovt på Spilo.dk med Dominoes BIG, et spil, hvor du skal bruge held og strategi, hvis du vil vinde. Disse brikker har en ikonisk form, og deres rektangulære form rummer to firkanter, der hver har et bestemt antal prikker eller slet ingen. For at vinde runden skal du slippe af med alle de dominobrikker, som du er i besiddelse af, før de andre spillere. Du kan placere en brik på bordet på en af siderne, hvis den har samme værdi som den brik, der allerede ligger ned. Dette bringer et strategielement til spillet Dominoes BIG, og selv om spillet viser dig alle de mulige positioner, du kan placere en udvalgt brik, skal du stadig beslutte, hvor den optimale position ville være. Du skal træffe en beslutning efter at have afvejet alle dine muligheder, og du bør tage hensyn til den samlede konfiguration af de brikker, der i øjeblikket er på bordet, samt de brikker, du har i din besiddelse.

Du kan spille Dominoes BIG enten mod to eller mod fire modstandere, der styres af computeren. På denne måde kan du altid spille en runde, når du har lyst! Du kan endda vælge det antal point, som en spiller skal nå for at vinde spillet. Vælg mellem 100, 150 eller 250 point, alt efter dine egne unikke præferencer.

Spil et sjovt brætspil på Spilo.dk, der tester dine strategiske evner samt din generelle rumlige bevidsthed, når du vælger Dominoes BIG.

Sådan spiller du

Interager med spillets elementer enten ved at trykke på venstre museknap eller, hvis du spiller fra en mobilenhed, ved at trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Dominoes BIG? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.