Survival Game

Verden af Survival Game er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Survival Game, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Hvis du er fan af tv-serier af høj kvalitet, så vil du helt sikkert genkende de minispil, som du skal spille på Survival Game på Spilo.dk. I dette spil er der forskellige udfordringer, som du skal bestå, og indsatsen er enorm i hver af dem, for i Survival Game kan du ikke bare genstarte det niveau, du ikke klarede, du skal starte forfra fra det første niveau. Og da alle stadier består af en helt unik udfordring, er spændingen meget høj hver gang du spiller. Desuden er der en timer, som ikke lader dig få masser af tid til at tænke, så du er nødt til at tage risici, hvis du vil have en chance for at komme videre.

Verdenen i Survival Game er en voldsom verden, og i hvert niveau vil mange af dine konkurrenter blive elimineret. Og du kan også forvente at fejle et par gange i de brutale baner, som spillet præsenterer. Nogle af dem kræver, at du kun kommer videre, når den gigantiske robot på den anden side af rummet har vendt ryggen til dig, et andet er et dødbringende spil, hvor du skal gætte, om den anden spiller har et lige eller ulige antal kugler gemt i sin knytnæve, og mange andre lignende spil, der alle er mere forskellige end de foregående. De hænger ikke sammen på nogen måde, det eneste, der er fælles for dem, er, at de alle har en voldsom afslutning for den, der bliver besejret. Det faktum, at de er så forskellige, gør tingene meget mere spændte, og da du mister alle dine fremskridt ved at tabe i et af dem, vil du ånde lettet op, hver gang du kommer til det næste niveau. Men du får ikke lov til at fejre det alt for længe, for timeren lader dig ikke analysere dine næste træk i alt for lang tid. Hvis timeren når nul, og det ikke lykkedes dig at vinde, skal du starte spillet forfra. Der er ingen halve løsninger i Survival Game.

Overlev de dødbringende spil fra Survival Game og se, om du kan vinde den store præmie.

Sådan spiller du

Survival Game kan kun spilles på en PC, ved at bruge venstre museknap til at interagere med spillets elementer. Hvert spil har sine egne unikke regler.

Lignende spil:

Kan du lide Survival Game? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC