Sushi Ninja Dash

Verden af Sushi Ninja Dash er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sushi Ninja Dash, et af vores bedste arkade spil-spil!

Hvis du kan lide søde ninjaer (og, lad os være ærlige, hvem kan ikke lide det?), så vil du helt sikkert nyde Sushi Ninja Dash meget! For at score så mange point som muligt i Sushi Ninja Dash skal du trykke på skærmen på det rigtige tidspunkt for at fange de forskellige godbidder, der er spredt ud over hele banen.

Ninja-krigere var kendt for deres store smidighed, så det er dette træk, der vil holde dig sikker fra de forskellige farer fra banerne . I dit eventyr vil du udforske en række forskellige miljøer, hver med sin egen unikke atmosfære. Du vil helt sikkert være ked af at forlade nogle af dem, men du vil snart støde på nye og spændende omgivelser.

Den enkle styring af Sushi Ninja Dash gør det til et fantastisk spil, som du kan tage op og spille, når du har et par minutter til overs.

Få den højeste score på Spilo.dk og hav det sjovt i Sushi Ninja Dash!

Lignende spil:

Kan du lide Sushi Ninja Dash? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.