Vex 4

Verden af Vex 4 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Vex 4, et af vores bedste arkade spil-spil!

En ny række spændende baner og farlige omgivelser venter på at blive overvundet i Vex 4, et sjovt spil, der tester dine reflekser, din tålmodighed og din opmærksomhed på detaljer. I Vex 4 kan du forvente at skulle genstarte banerne mange gange, men hver gang du gør det, lærer du noget nyt, som bringer dig tættere på sejren.

Alle 9 handlinger giver dig en sund dosis sjov og udfordring, og kun de mest beslutsomme vil nå at gennemføre alle banerne. For at undgå de farlige forhindringer, der er spredt ud over alle banerne, skal du løbe, hoppe, glide og svømme så hurtigt du kan. Spillets hurtige tempo gør det ekstremt spilbart, men det gør også spillet fantastisk til hurtige sessioner med sjov.

Spil endnu et spil fra den populære Vex-serie på Spilo.dk og hav masser af sjov!

Spil andre spil fra Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 7
  5. Vex 6
  6. Vex 5
  7. Vex 3

Lignende spil:

Kan du lide Vex 4? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.