Sushi Supply Co.

Verden af Sushi Supply Co. er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sushi Supply Co., et af vores bedste ledelse spil-spil!

Velkommen til Sushi Supply Co., et spændende spil i Idle Tycoon-stil, hvor du kan gøre dine drømme om at blive en sushi-skabende missekok-mogul til virkelighed! I Sushi Supply Co. begiver du dig ud på en herlig rejse for at opgradere dit team af søde kattekokke, tjene store penge og opbygge det mest charmerende sushi-imperium, der nogensinde er set. Men lad ikke nuttetheden distrahere dig for meget, for kravene til sushi er høje, og kun de bedst forberedte kokke kan klare alle de udfordringer, der venter forude. Når du dykker ned i Sushi Supply Co. 's verden på Spilo.dk, får du mulighed for at pleje og udvikle dit team af søde kitty sushi-kokke. Se, hvordan de udvikler sig og bliver sande mestre i sushi-håndværket, alt imens de skaber betydelig rigdom til dit imperium. Dit sushi-imperium venter, og det er tid til at føre din vision ud i livet!

Sushi Supply Co. Blander spændingen ved iværksætteri med charmen ved yndige killingekokke og tilbyder en unik og fornøjelig spiloplevelse. Din strategiske sans vil blive sat på prøve, når du styrer dit imperium og stræber efter at skabe det mest fængslende sushi-etablissement. Jo mere sushi du tilbereder, jo større bliver efterspørgslen, efterhånden som rygtet om din fantastiske sushi spreder sig. Med tiden vil flere og flere kattekokke slutte sig til dig, og du bliver nødt til at styre dem alle, enten ved at give dem et boost eller ved at tilkalde flere kokke til din hjælp. Og når det virkelig skal gå stærkt, kan du klikke på dem, så de får masser af fart på i deres handlinger. Dette kan også påvirke den hastighed, hvormed du leverer, da du også kan vælge leveringsbilen.

Sushi Supply Co. er din billet til en underholdende rejse fyldt med sushi, yndige kokke, muligheder for at tjene penge og chancen for at skabe et vidtstrakt sushi-imperium, der er uden sidestykke. på Spilo.dk. Er du klar til at tage udfordringen op og blive den ultimative sushi-tycoon på Spilo.dk?

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillet, enten for at vælge dine kokke eller for at sætte farten op.

Lignende spil:

Kan du lide Sushi Supply Co.? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ledelse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC