Video Game Tycoon

Verden af Video Game Tycoon er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Video Game Tycoon, et af vores bedste ledelse spil-spil!

Har du nogensinde undret dig over, hvordan videospil bliver lavet? På Video Game Tycoon kan du se den forretningsmæssige side af at drive en virksomhed, der udvikler videospil. Ud over din nysgerrighed efter at se, hvordan videospil bliver lavet, skal du også sørge for, at du har en mus, der fungerer, for i Video Game Tycoon tjener du penge ved at klikke på skærmen. Jo flere penge du har, jo mere kan du investere i din virksomhed.

Video Game Tycoon har masser af tilpasningsmuligheder, og i starten kan du måske føle dig overvældet af alle de muligheder, du har til rådighed. Men det er forventeligt, når du skal drive en forretning. Med tiden vil du helt sikkert mestre reglerne på Video Game Tycoon, og så vil du se, hvordan din virksomhed stiger til tops i succes.

Ud over at klikke for at tjene penge er der også andre forskellige måder at tjene penge på. Når du f.eks. har en vellykket lancering af et videospil, vil du tjene en passiv indkomst, som du så kan geninvestere i din virksomhed. Desuden har den måde du klikker på skærmen også en indflydelse på den indtægt du tjener. Video Game Tycoon har masser af tricks, som du skal opdage.

Bliv leder af videospilsfirmaet fra Video Game Tycoon, når du spiller på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Video Game Tycoon? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ledelse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.