The Final Earth 2

Verden af The Final Earth 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Final Earth 2, et af vores bedste casual spil-spil!

I The Final Earth 2 skal du opbygge en blomstrende by i det farlige og ukendte miljø i det ydre rum, hvor hvert øjeblik kan bringe overraskelser, der kan være både gode og dårlige. For at blive et avanceret samfund og skabe en sikker by i rummet skal du først samle ressourcer, som du derefter skal bruge til at finansiere forskning for at komme frem til nye højder af civilisationen.

Vejen fra en lille by til en metropol er hård, og du bliver konstant bedt om at træffe de rigtige beslutninger, for et forkert træk kan ødelægge din by, ligesom Jorden allerede blev ødelagt. Med så store indsatser skal du vide, hvad der er de bedste bygninger at bygge, og hvor du skal koncentrere dine begrænsede ressourcer. Menneskehedens skæbne er på dine skuldre i The Final Earth 2.

Byg din drømmeby på Spilo.dk og spil The Final Earth 2.

Lignende spil:

Kan du lide The Final Earth 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores casual spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.