Tick Cross 2 Players

Verden af Tick Cross 2 Players er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tick Cross 2 Players, et af vores bedste kryds og bolle-spil!

Tick Cross 2 Players er et tic tac toe-spil, som du kan spille på Spilo.dk, og det er næsten nøjagtig som det spil, det er inspireret af, men i stedet for at placere et X eller et 0, som man ville forvente, skal spillerne fylde brættet med kryds og tværs. Men her slutter forskellene, for bortset fra denne lille ændring er Tick Cross 2 Players så tæt på den klassiske oplevelse, som man kan komme. Og ligesom i det rigtige spil kan du kun spille det mod en ven! Så du kan ikke se, om du kan slå en AI-modstander her.

Grafikken i Tick Cross 2 Players er simpel, men hvad kan man forvente af et spil, der normalt spilles på et simpelt stykke papir? Det visuelle design er godt for denne type spil, og alt, hvad du behøver at vide om reglerne, er, at en spiller skal fylde brættet med enten et kryds eller et kryds og placere disse elementer på en sådan måde, at tre af dem danner en lige linje. Enten en linje, der er placeret i en 90-graders vinkel, eller en diagonal linje, der deler brættet i to dele. Og du skal selvfølgelig gøre dette, før det lykkes den anden spiller at udføre denne opgave. Forvent masser af lodtrækninger, men da en runde går så hurtigt, er der ingen nedetid, og nogle gange kan man ikke engang se, at en runde allerede er begyndt. Der er ingen opvarmningsperiode i Tick Cross 2 Players. Når først man begynder at spille, går det hele meget hurtigt.

Spil et klassisk spil tic tac toe på Spilo.dk, men med interessante nye visuelle elementer.

Sådan spiller du

Du kan spille Tick Cross 2 Players enten ved hjælp af en pc eller en mobilenhed. Principperne forbliver de samme: Hvis du spiller fra en pc, bruger du venstre museknap til at interagere med spillet, og hvis du spiller på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Tick Cross 2 Players? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kryds og bolle-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.