TNT Bomb

Verden af TNT Bomb er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil TNT Bomb, et af vores bedste hjernespil-spil!

Har du brug for noget eksplosiv action? Og når vi siger eksplosiv action, mener vi det bogstaveligt talt, for i TNT Bomb har du til opgave at ødelægge flere bygninger eller strukturer. Alt sammen for det gode formål, selvfølgelig! Når alt kommer til alt, er man nogle gange nødt til at ødelægge noget for at bygge noget nyt i stedet. Og det er her, du kommer ind i billedet med ødelæggelsesdelen. Genopbygningen er i et andet spil, som du helt sikkert også kan finde på Spilo.dk. Måske i et af dine managementspil!

I TNT Bomb har du 5 kraftfulde genstande at vælge imellem, som har hver deres styrke. Sørg for at udtænke en smart strategi og bruge dine ressourcer klogt! Hvis alt andet fejler, skal du bare bruge det ultimative jordskælv og se det eksplosive show!

Med smuk 3D-grafik og engagerende gameplay er du sikker på at have masser af sjov med TNT Bomb!

Lignende spil:

Kan du lide TNT Bomb? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.