Tricky Tiles

Verden af Tricky Tiles er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tricky Tiles, et af vores bedste pusle spil-spil!

Gør dig klar til et sjovt og udfordrende puslespil, når du vælger Tricky Tiles på Spilo.dk. I Tricky Tiles vil dine evner til at organisere og tænke fremad dig til det næste niveau. For at komme videre skal du placere alle brikkerne på jorden uden at efterlade nogen tomme pladser.

For at gøre dette skal du blot stryge firkanterne i den retning, du ønsker, at de skal falde om. Hvis det lykkes dig at placere dem alle på jorden, går du videre til næste niveau. Husk, at jo længere du kommer, jo mere vanskelige bliver puslespillene, og du bliver nødt til at planlægge dine næste træk meget mere omhyggeligt.

Løs masser af sjove baner i Tricky Tiles og se, hvor langt du kan komme.

Lignende spil:

Kan du lide Tricky Tiles? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.