Bridge Legends

Verden af Bridge Legends er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bridge Legends, et af vores bedste pusle spil-spil!

Byg en bro til kærligheden på Bridge Legends og hjælp de to personer med at møde hinanden. Ved at kombinere et sjovt puslespil med en så god sag vil Bridge Legends få dig til at se dette eventyr til ende.

I Bridge Legends har du til din rådighed træplanker, som du bruger til at konsolidere en bro, der fører til din kæreste. Hvis den struktur, du konstruerer, ikke kan modstå din vægt, vil du falde og bliver nødt til at genstarte niveauet og prøve igen.

Efterhånden som du kommer videre i spillet, vil du bruge andre ting for at sikre, at broen kan holde, og du bliver nødt til at finde på alle mulige udspekulerede måder at sikre, at du ikke falder.

Bridge Legends har over fire verdener, der vil udfordre dine ingeniørfærdigheder. Spil dem alle på Spilo.dk og se, hvad dette eventyr byder på.

Lignende spil:

Kan du lide Bridge Legends? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.