Trollface Quest: Horror 2

Verden af Trollface Quest: Horror 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Trollface Quest: Horror 2, et af vores bedste horror-spil-spil!

Vær forberedt på et hylende uforudsigeligt peg-og-klik-eventyr, der vil tage dig med på en vild tur gennem den skæve verden af berømte gyserfilm, når du spiller Trollface Quest: Horror 2 på Spilo.dk. Gør dig klar til at få vendt op og ned på dine forventninger, når du støder på en række tilsyneladende tilfældige gåder, der vil få dig til at gætte og grine hele vejen!

I scenerne i Trollface Quest: Horror 2 er hver eneste scene en legeplads for kaos. Lige når du tror, at du har styr på det, kommer skærmen til live med overraskelser. Vil du åbne en dør? Du må hellere være forberedt på, at et drilsk spøgelse dukker op og opfører sig på en virkelig uventet måde. Hvis du er bekendt med berømte gyserfilm, vil du helt sikkert genkende nogle af de scener, der optræder i Trollface Quest: Horror 2, men den måde, hvorpå spillet remixer disse situationer, er noget, der kan overraske dig og efterlade dig i tvivl om, hvilken absurditet der venter bag det næste hjørne. Men selv hvis du snubler dig ind i en ikonisk scene, er den stiliserede verden i Trollface Quest: Horror 2 sikker på at holde gyset og de sjove elementer i en slags balance.

Gør dig klar til det næste spil i Trollface-serien, når du spiller Trollface Quest: Horror 2 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at interagere med scenerne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra Trollface-serien:

  1. Trollface Quest: Horror 3
  2. Trollface Quest: Horror

Lignende spil:

Kan du lide Trollface Quest: Horror 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores horror-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.