Truck Trials

Verden af Truck Trials er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Truck Trials, et af vores bedste lastbil spil-spil!

Hvis du kan lide store lastbiler og endnu vigtigere, at knuse forhindringer med din store lastbil, er vi sikre på, at du vil kunne lide Truck Trials! Du skal sætte dine kørefærdigheder på prøve og navigere gennem det hårde terræn, som kun disse lastbiler kan køre igennem, og nå målstregen. Jo bedre du klarer dig, jo flere stjerner tjener du!

Efterhånden som du gennemfører niveauer, låser du op for bedre lastbiler, som vil hjælpe dig i dit løb til målstregen! Sørg også for at huske på, at selv om den lastbil, du kører, er enorm, er den ikke usårlig, så pas på ikke at tage for meget skade, ellers er det game over.

Bliv en ekspertkører i Truck Trials på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Truck Trials? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lastbil spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.