Turn Turn

Verden af Turn Turn er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Turn Turn, et af vores bedste bilspil-spil!

Hvis du kender til bilkørsel, ved du helt sikkert, hvor forsigtig du skal være, når du kører i et kryds. Da du er nødt til at ændre din kørselsretning drastisk, skal du ud over at sætte farten ned også være opmærksom på den indkommende trafik. Turn Turn er som en krydsningssimulator, og du kan øve dine timings mange gange, når du spiller på Spilo.dk. Mens du nøje ser på de andre bilers bevægelser, skal du time, hvornår det er det bedste tidspunkt at køre frem og tilbage i krydset. Selvfølgelig uden at køre galt i et andet køretøj.

Og i Turn Turn styrer du ikke kun dit køretøj, da du som regel er ansvarlig for, når flere biler skal køre ind i krydset. Så for at komme videre til det næste kryds skal du lære vejens konfiguration og anvende denne viden, så flere biler kan køre igennem. Dette sikrer også, at du virkelig har lært trafikstrømmen i det pågældende område, og at du mestrer, hvornår det er det bedste tidspunkt at dreje. Hvis du føler, at du har særlig godt styr på din bil og på vejen, kan du også time dine sving på en sådan måde, at du samler de penge op, som nogle af de andre biler i trafikken har plantet bag dem. Du kan kun samle disse op, hvis du drejer på det perfekte tidspunkt i et kryds. Heldigvis er dette blot bonusser, og du skal ikke føle dig forpligtet til at få disse ekstra penge. Du kan bruge disse penge til at låse op for nye biler, hvis du ønsker det.

Lær, hvornår det er det optimale tidspunkt at dreje i Turn Turn, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en stationær computer, skal du trykke på venstre museknap for at dreje din bil. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Turn Turn? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.