Unblock It

Verden af Unblock It er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Unblock It, et af vores bedste casual spil-spil!

Unblock It er et udfordrende puslespil, hvor du skal flytte alle træklodserne på en sådan måde, at den blå klods kan nå udgangen. Ideelt set gør du det i så få træk som muligt. For at gøre dette skal du tage hensyn til blokkenes varierende længder samt deres orientering, men også tænke fremad hvert træk, fordi du kan sidde fast. Hvis du gør det, kan du altid genstarte niveauet. Eller du kan bruge det hint-system, som Unblock It giver dig lidt hjælp, når du har brug for det.

Med letforståelige regler og ingen timer, der giver spillet en masse intensitet, er Unblock It et fantastisk spil til at give din hjerne træning, men også til at slappe af. Så kom og løs alle banerne på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Unblock It? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores casual spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.