Village Defense

Verden af Village Defense er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Village Defense, et af vores bedste forsvarsspil-spil!

I Village Defense skal du, som navnet antyder, planlægge forsvaret af din landsby mod en ubarmhjertig fjende. For at gøre det har du til din rådighed forskellige enheder, der spiller en afgørende rolle i din hær. Din opgave er at vide, hvornår du skal bruge disse enheder, og kende hver af deres styrker og svagheder.

Nogle enheder producerer råmaterialer, som du kan købe soldater for at besejre dine fjender med. Disse soldater findes i alle former og størrelser, og mens nogle er bedst til at skyde på afstand, viser andre kun deres styrke, når kampen kun er et slag væk.

Men det er ikke nok bare at købe en enhed, for du skal også placere disse enheder omhyggeligt på slagmarken, for de kan ikke bevæge sig på andre baner, og hvis en fjende rykker frem på en bane, der ikke er forsvaret, har de fri bane mod din landsby.

Træn dit strategiske sind på Spilo.dk og administrer dine tropper korrekt på Village Defense for at vinde.

Lignende spil:

Kan du lide Village Defense? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores forsvarsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.