Wiggle

Verden af Wiggle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Wiggle, et af vores bedste dyrespil-spil!

I Wiggle er du et sødt lille hvirvelløst dyr, der forsøger at flygte fra den overhængende fare, som en stor oversvømmelse udgør. Du skal tilbagelægge så meget afstand som muligt, samtidig med at du skal holde øje med de mange farlige forhindringer på din vej. Hold dig væk fra ting, der vil bremse din fremgang, så det er et stort nej at støde ind i vægge eller de fnugede blå væsner, selv om de måske er utroligt søde og bare vil have et kram. Nogle gange klamrer de blå venner sig til dig, så for at slippe af med dem skal du hurtigt bruge en rampe eller smide dem ned i huller. Men vær forsigtig med det sidste, du ønsker ikke selv at følge dem ind!

Der er dog nyttige genstande på vejen, så sørg for at samle lyserøde eller regnbuepletter for at genvinde udholdenhed. Tag et skjold for at beskytte dig selv i et par dyrebare sekunder, drible en fodbold og samle mønter, magneter eller boosts op for yderligere at hjælpe dig i din vanvittige kamp for overlevelse! Alle ting må have en ende, og oversvømmelsen kan til sidst indhente dig, men du kan stadig løbe for dit liv og få den højeste score i det sjove spil Wiggle!

Lignende spil:

Kan du lide Wiggle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.