FroYo Bar

Verden af FroYo Bar er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil FroYo Bar, et af vores bedste hjernespil-spil!

Bliv en mester i at tilberede desserter med FroYo Bar, et sjovt managementspil, hvor du skal opbygge dit frozen yoghurt-imperium fra bunden. Som alle begyndelser starter du småt, med blot en lille vogn på stranden, men langsomt vil du se, at din forretning vil vokse og blive bedre, især efter at du bruger dine hårdt tjente penge til at købe opgraderinger.

At få succes er en kombination af tålmodighed og hurtighed, for du skal tilberede kundernes ordrer efter strenge opskrifter, hvor de rigtige ingredienser og timing er afgørende. Hvis du tager for lang tid eller ødelægger ordrerne, vil du måske ikke se kunderne vende tilbage til din forretning.

Start din karriere som leder med hjælp fra Spilo.dk og FroYo Bar!

Lignende spil:

Kan du lide FroYo Bar? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.