Word Jungle

Verden af Word Jungle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Jungle, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

På Word Jungle er det at kende de rigtige ord, der giver dig gevinst i spillet. Spil dig igennem en række forskellige niveauer med en smuk junglebaggrund og forbind bogstaverne for at danne ord. Hvert niveau udfordrer dig til at finde så mange ord som muligt ud fra de bogstaver, der er tilgængelige på skærmen, og jo mere du spiller, jo flere bogstaver får du, og jo mere komplekse bliver tingene.

I løbet af kort tid vil du se, at du måske endda får brug for ordbogen for at løse nogle af de senere niveauer i Word Jungle. Men det er en god ting, for du får det sjovt, og du forbedrer dit ordforråd på samme tid.

Prøv at lære et nyt ord hver dag, når du spiller på Spilo.dk og du vælger Word Jungle!

Lignende spil:

Kan du lide Word Jungle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.